Pirátská zahradní slavnost

V pondělí 9. června se uskutečnila již tradiční závěrečná zahradní slavnost naší školy.
Kolem půl třetí se na vyzdobenou zahradu u Parníku začali scházet první hosté z řad rodičů, dětí a přátel školy. Na stolech v podloubí se začaly hromadit hosty přinesené dobroty všeho druhu. Naše šikovné kuchařinky podávaly jako pohoštění párky v rohlíku, osvěžující nápoje dle přání a kávu.
Kolem třetí hodiny se zahrada naplnila malými i velkými hosty a slavnost byla zahájena. Pro děti byl připraven pirátský program se spoustou písniček, tance a zábavných her, nechybělo ani hledání pokladu, skákací hrad, maxibublifuk, modelování mečů a zvířátek z nafukovacích balónků, maskot v podobě obřího plyšového zajíce a nakonec dárek pro všechny děti.
Po úvodním programu vypuklo to nejdůležitější – pasování našich předškoláčků na školáky. Každý předškolák si mohl užít svou „chvilku slávy“ po vyvolání jeho jména třídní učitelkou a vyzdvižení kladných rysů a vlastností. Následovalo obdarování tričkem s logem školy a pasování králem pirátů.
(Druhý den ráno pak spousta školáčků přišla do školky hrdě právě v tomto tričku, což všechny paní učitelky moc potěšilo). Poté pokračoval bohatý program pro děti pod vedením piráta Cucína a jeho pomocníka.
I přes horké letní počasí byly děti programem nadšeny. Setkání přineslo radost jim i dospělákům a bylo příjemným zakončením společně prožitého školního roku.

Děkujeme tímto rodičům, kteří se podíleli na sponzorování akce, vážíme si této podpory.
Dík patří také všem, kteří přinesli celou řadu dobrot.

Speciální poděkování za práci v tomto školním roce posílám tímto všem paním učitelkám.
Velké ocenění patří také našim kuchařinkám a školnicím, které se podílely na přípravách slavnosti a staraly se o pohoštění návštěvníků a bezpečnost dětí. I jim tímto děkuji za jejich celoroční práci.

Petra Poučková, ředitelka školy.

Fotografie z oslavy si prohlédněte zde.

0 odpovědí

Zanechte komentář

Chcete se zapojit do diskuze?
Žádný problém!

Napsat komentář